Изберете јазик[Select language]Sudoku ?Sudoku Wiki
zoodokoo.png
ПовеќеОтвори датотека
Увоз сликиЗачувај датотека
Изберете фонтВерзија за
Изберете бојаЗачувај сликата
ABCDEFGHIЗа
Вашиот имеСликата
завршенОстанатите
Нова играПрикажи solvability
Прикажи важностЧеститки
Лиценца
Лиценца
Купи Сега
Купи Сега
OVI See Zoodokoo Store available on Zazzle.

zoodokoo (c) KleerKut Teknologies Tue Jul 24 00:00:00 2012